Over ons

Wie zijn wij?

Als u kiest voor Autobedrijf Ouwerkerk als uw partner in mobiliteit dan kiest u voor onze vele voordelen.

Hyundai occasions Harmelen

Merkspecialist in Hyundai

U voelt zich als klant al snel een “vriend van Ouwerkerk” en dat gevoel wordt door ons hele team al jarenlang gekoesterd. In 1965 heeft Jac. Ouwerkerk Sr. het bedrijf gestart aan de Leidsestraatweg te Harmelen. Inderdaad dat is dus meer dan 48 jaar geleden. Na een tussenstop op de Dorpsstraat wordt in 1977 een nieuw pand gebouwd aan de Breudijk te Harmelen. In 1996 leidt een felle brand tot heftig improviseren en opnieuw bouwen van werkplaats en showroom. In het najaar van 1996 kunnen wij onze activiteiten in het huidige pand voortzetten.
Autobedrijf Ouwerkerk is nog steeds een echt familie- bedrijf waar de broers Henri en Erwin Ouwerkerk als directie optreden. Zij vullen elkaar op zakelijk en technisch gebied prima aan en staan pal voor hun missie:

“Voorsprong door betrouwbaarheid”.

Hierdoor profiteert u van scherpe afspraken bij de aanschaf en het onderhoud van uw auto. Flexibele en persoonlijke service krijgt u als vriend van Ouwerkerk op de koop toe.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0348 - 442 353 info@autobedrijf-ouwerkerk.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Bel 0348 - 442 353

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×