Private Lease Ouwerkerk

Over ons

Kies voor Autobedrijf Ouwerkerk als uw partner voor private lease en profiteer maximaal van onze voordelen.
Private lease is de nieuwe manier van auto rijden. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe auto, waarvoor eerst u geen duizenden euro’s gespaard moet hebben of financiering moet regelen. U doet een aanbetaling naar keuze en gaat lekker rijden. Verder heeft u geen zorgen, u betaalt alleen de brandstof.

Nog meer voordelen van private lease:
–    Uitgebreid aanbod
–    Zeer snelle levering
–    Genoemde prijzen zijn inclusief alles
–    Bij een hogere aanbetaling, lager maandbedrag.
–    Direct en gratis vervangend vervoer bij schade en reparatie
–    Inclusief schadeverzekering inzittenden (SVI)
–    Bij overlijden van de contractant, geen boete in inlevering
–    Heldere en duidelijke voorwaarden
–    Persoonlijke en flexibele service zoals u van ons gewend bent

U voelt zich als klant al snel een vriend van Ouwerkerk en dat gevoel wordt door ons hele team al jarenlang gekoesterd. Meer dan 50 jaar geleden startte 1965 heeft Jac. Ouwerkerk Sr. het bedrijf aan de Leidsestraatweg te Harmelen. Na een tussenstop op de Dorpsstraat wordt in 1977 een nieuw pand gebouwd aan de Breudijk 1c, ook in Harmelen. In 1996 leidt een felle brand tot heftig improviseren en opnieuw bouwen van werkplaats en showroom. In het najaar van 1996 kunnen wij onze activiteiten in het huidige pand voortzetten.

Autobedrijf Ouwerkerk is nog steeds een echt familiebedrijf waar wij, Henri en Erwin Ouwerkerk als directie optreden. Wij vullen elkaar zowel op zakelijk als op technisch gebied prima aan en staan pal voor onze missie:
Voorsprong door betrouwbaarheid.

U profiteert van duidelijke afspraken en scherpe prijzen bij de aanschaf en het onderhoud van uw auto. Flexibele en persoonlijke service krijgt u er als vriend van Ouwerkerk natuurlijk altijd bij.

Private Lease inclusief: