Auto bandenwissel Harmelen

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij TOP Autobedrijf Ouwerkerk Harmelen

Wij bieden alle autobanden flink scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te vervangen. Wij hanterem over het algemeen 1 november tot en met 31 maart aan als ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de auto bandenwissel in Harmelen?

In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. TOP Merkspecialist Autobedrijf Ouwerkerk Harmelen beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Winter bandenwissel Harmelen

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseert TOP Merkspecialist Autobedrijf Ouwerkerk winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Harmelen. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raadt TOP Merkspecialist Autobedrijf Ouwerkerk Harmelen zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt her rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt de zomerband aanzienlijk minder geluid dan de winterbanden.

Banden merken

TOP Autobedrijf Ouwerkerk biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Harmelen bent u bij Autobedrijf Ouwerkerk op de juiste plek!

Autobedrijf Ouwerkerk is TOP Merkspecialist in Hyundai en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Harmelen.

Maak nu een afspraak!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0348 - 442 353 info@autobedrijf-ouwerkerk.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Bel 0348 - 442 353

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×