Even voorstellen: Jeoffrey

 

Pssst… onlangs is ons werkplaatsteam uitgebreid met Jeoffrey Rosman. Een man met passie voor het vak. Lees waarom hij hier werkt en wat hem beweegt, we stellen hem graag even voor!

 

Advertentie

“Via een advertentie ben ik per oktober jl. als 1e technicus in dienst gekomen. Een gezellig gesprek, waarin al snel duidelijk werd dat ik graag de sprong zou willen wagen. Ik had mijn eigen autobedrijf en heb in totaal zo’n 12 jaar ervaring in de autobranche.

 

Eigen bedrijf

Het werken als zzp’er is niet altijd makkelijk, het geeft best veel stress. Niet het werk, maar alles wat er verder bij komt kijken. Daarom heb ik bewust gekozen om weer in loondienst te gaan werken. Een prettig gevoel er niet alleen voor te staan, maar samen met collega’s te zorgen dat het voor elkaar komt!

 

Dagindeling

We beginnen de dag om 07.45 met koffie, spreken de dag door en gaan rond 08.00 aan de slag met het ingeplande onderhoud en de reparaties. Ook houden we rekening met calamiteiten, er wordt niemand weggestuurd. Men is altijd welkom voor een kleine storing, een lekke band of een kapotte lamp. Tevens kan de zakelijke rijder hier terecht voor onderhoud aan een leaseauto.

 

Relaxte sfeer

Binnen het team van drie is het fijn werken, we lachen heel wat af. Echt alles is bespreekbaar, over het werk, maar ook privé. De klik is er. We werken hard, de dagen zijn zo voorbij.

 

Werkzaamheden

Ik vind het belangrijk dat alles wat we doen goed wordt uitgelegd aan de klant. Bij een ingewikkelde storing of motorrevisie is de klant welkom om te kijken, maar de veiligheid van de klant staat voorop. Dit gaat altijd in overleg. De klanten weten precies waar ze aan toe zijn. Duidelijk, geen verrassingen achteraf. Dat spreekt mij zeer aan. Momenteel ben ik bezig voor APK Keurmeester. Straks kan ik ook iedere auto keuren. Een prettig vooruitzicht. Het werken bij team Ouwerkerk past mij als een oude jas, comfortabel en vertrouwd.

 

Privé en toekomst

Ik verveel me nooit, mag graag rijden in mijn raceauto, een Subaru Impresa. Heb lang aan wedstrijden gedaan, nu rijd ik vooral op een aantal circuits in de buurt. (Spa, Zandvoort en in Duitsland). Deze auto mag nog de weg op, dus ik heb geen aanhanger nodig om er te komen. Natuurlijk sleutel ik graag aan deze auto, en mijn vrienden weten mij ook te vinden voor een klusje aan hun auto… Ik zie zeker toekomst bij Ouwerkerk, er zijn doorgroeimogelijkheden genoeg. Ik heb hier helemaal mijn draai gevonden!”

 

Voor een goed advies, onderhoud of reparatie maken we graag tijd voor u. Maak een afspraak, Jeoffrey en team Ouwerkerk staan voor u klaar.

 

Contact

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0348 - 442 353 info@autobedrijf-ouwerkerk.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Bel 0348 - 442 353

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×