Even voorstellen: Buddy

Buddy de Langen heeft al jaren ervaring in de automotive. Sinds 1 mei een gewaardeerd lid van ons team. Hij is 1e automonteur en APK-keurmeester. Hoogste tijd om hem aan u voor te stellen!

 

Advertentie

“Ik heb gereageerd op een advertentie in een lokale krant. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Na een fijn gesprek ben ik aangenomen en begonnen op 1 mei jl. Ik werkte al jaren voor een universeel autobedrijf in Maarssen en ben 1e automonteur en APK-keurmeester. Ken de kneepjes van het vak en mag graag alles aanpakken. Deze functie sprak mij direct aan. Allround specialist werkplaats. Juist ‘alles kunnen’ vond ik een fijne uitdaging. Met mijn ruim 22 jaar ervaring in de automotive past deze functie mij als een jas.

 

Variabele werkzaamheden

Geen dag is hetzelfde, ik pak zoals gezegd alles aan, van onderhoud tot lichte schadeherstel en van APK tot ingewikkelde storing. De ochtend begint met koffie, daarna spreken we samen met Henri de dag door. Hij verzorgt de planning. Daarbij houden we altijd wat extra tijd vrij voor calamiteiten zoals opmeten bandenspanning, een lampvervanging of het uitlezen van een storing.

Altijd fijn om een klant direct te kunnen helpen, zodat hij/zij direct de weg weer op kan. Als dat niet lukt is er vrijwel altijd een leenauto beschikbaar. We doen altijd wat we kunnen en zetten graag een stapje extra.

 

Alles bespreekbaar

Het is en voelt hier als een (h)echt familiebedrijf. Je bent hier snel thuis. Het is fijn dat alles bespreekbaar is. No nonsense, gewoon eerlijk met elkaar omgaan. Dat wordt ook door de klanten gewaardeerd. Ook maken we tijd voor een praatje met de klanten. Ze zijn altijd welkom in de werkplaats. Veel klanten komen uit de buurt, ons kent ons, maar hebben ook klanten die speciaal naar onze garage toekomen. Dat vertrouwen geeft me een goed gevoel, daar doe je het voor!

 

Bandenwissel

We plannen vaak de bandenwissel samen in met een APK, onderhoud of reparatie, dat scheelt de klant weer. Ze hoeven dan niet extra te komen. We denken in alle gevallen graag mee met de agenda van de klant.

 

Tevreden klanten

Ik werk hier natuurlijk nog niet zo heel lang, maar we zijn al de nodige keren verwend met wat lekkers. Gebak, een kroketje of zelfs fruit uit eigen boomgaard. Dat zijn van die momenten dat je weet dat de klanten je waarderen.

 

Vrije tijd

Ik ben verloofd en samen hebben we drie kinderen. We zitten midden in de ‘tropen jaren’. Onze kids zijn acht, vier en één jaar oud. Dus vervelen doe ik me nooit. Boodschappen, zaken in huis regelen, zwemles, soms een avondje borrelen met onze vrienden. En mocht het lukken, even samen op de bank.

 

Toekomst

Het bevalt mij tot nog toe uitstekend, heb al helemaal mijn draai gevonden. We doen het samen en alles is bespreekbaar, dat spreekt mij erg aan. En de werkzaamheden zijn lekker afwisselend, dus de dagen vliegen voorbij…”

 

Heeft uw auto onderhoud, of heeft u advies nodig? Loop eens binnen in de werkplaats, Buddy en team Ouwerkerk helpen u graag!

contact

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0348 - 442 353 info@autobedrijf-ouwerkerk.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen of afspraak maken?

Bel 0348 - 442 353

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×